SEO Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Via zoekmachine optimalisatie zetten we u hoger in Google. Natuurlijk kunt u direct hoog in Google komen via Google AdWords. Echter is het ook zeer interessant om hoog te komen in de normale/organische zoekresultaten van Google.

 

Op de eerste plek in Google!

Men zegt wel eens ””de beste plek om een lijk te verbergen is de tweede pagina van Google””. Maar zelfs een positie op de eerste pagina geeft ons nog geen voldoening. Wist je dat de eerste positie in Google meer kliks krijgt dan de tweede tot en met vijfde bij elkaar opgeteld? Wij willen u op nummer één!

In kaart brengen van zoektermen, zoekvolume, concurrentie posities en de kwaliteit van uw website.

Meten = weten! We gaan eerst goed onderzoeken welke zoektermen er in uw branche het meeste gebruikt worden. We brengen daarbij in kaart hoe vaak er per maand gemidde
ld op een zoekterm gezocht wordt. Middels onze geavanceerde software kijken we ook naar uw concurrenten. Zo komen we erachter waarom deze boven u staan in Google. Ook kijken we naar de kwaliteit van uw website. Zowel qua techniek als content.
De populariteit van uw website vergroten via slimme linkbuilding.

Hoe populairder uw website is op een zoekwoord in vergelijking met de concurrent, hoe hoger uw positie in Google. Populariteit is te beïnvloeden via slimme en actieve linkbuilding. Of
wel: links vanaf andere websites naar uw website genereren. Daarbij gaat kwaliteit absoluut boven kwantiteit.

Meer weten over SEO Optimalisatie?

Wilt u weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van zoekmachine optimalisatie? Mail ons op info@tinda.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!