Logo en huisstijl

Grafisch vormgeving

Onder grafisch vormgeving verstaan we o.a. logo’s, huisstijlen en drukwerk. Wij geloven in de kracht van online marketing, maar ook dat deze nog krachtiger wordt met sterke offline vormgeving. Uw online en offline marketing moet perfect op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Wij realiseren uw grafische vormgeving met als doel uw onderneming nog krachtiger in de markt te zetten.

Logo & huisstijl

Het startpunt van uw communicatie is uw logo en huisstijl. In uw logo moet alles waar u voor staat samenkomen. Een sterk logo straalt door naar al uw andere media uitingen. Vandaar dat het belangrijk is om uw logo de aandacht te geven die het verdient. Uw huisstijl is de uitwerking van uw logo in bijvoorbeeld uw visitekaartje of briefpapier. Een sterke huisstijl zorgt voor een professionele presentatie van uw bedrijf. Een uitstraling die past bij de kwaliteit die u levert aan uw klanten.

Drukwerk & andere media uitingen

Of het nou een flyer, folder, advertentie in een krant of billboard is. Wij zorgen ervoor dat deze een professionele uitstraling krijgen. Het gaat om meer dan alleen een mooi plaatje. Hetgeen u wilt bereiken met uw media uitingen wordt uitgebreid over nagedacht en gebrainstormd. Samen bepalen we uw doelen. Samen creëren we de creatieve en doelbewuste media uitingen. En natuurlijk hebben we daarbij speciale aandacht voor aan elkaar knopen van de offline en de online wereld.

Meer weten over grafisch vormgeving?

Wil je weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van grafisch vormgeving? Mail ons op info@tinda.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!